Saturday, 26 February 2011

best friends . ily :)

ahaa . kali ni aku nak cerita pasal bff aku yg perempuan and also others yg mmg aku consider as bff :) hehehe . okayyy . bff aku perempuan sikit je . kesian kan aku ni . hahahaa . bukan tanak kawan ngan perempuan , tapi tak tahu kenapa , mmg bff perempuan aku sikit je . well , HELLO . its better than being hypocrite . aku tanak kawan and then actually dia tak value aku pun . hee . lagi teruk kan . okayyy .

first of all . aku ada tiga org kawan perempuan yg mmg aku sayang sangat sangat . BELLA , AIZA , AQILAH . well , dorang ni mmg terbaek . kalau aku ada masalah , muka dorang lah yg duduk depan aku and dengar semua  masalah aku . sbb tu aku syg dorang and paling penting , dorang tak hypocrite :)



aku and aqilah :)


aku and bella :)


anis aiza , roomate terbaik sepanjang zaman :) ily !!


okaayyyyyyy . tu lah bff aku . tapi kan . actually aku ada lagi bff perempuan . budak tesl !! hehehe . sangat sayang dorang :) sbb dorang mmg baik . 
okayyyy . MAISARAH HASHIM . oo man , sayang sarah :) dia mmg baik sgt sgt . kitaorg selalu lepak tangga kalau nak buat heart to heart hehehe . well , im gonna miss you sarah . jgn risau , aku kan dah janji , aku jaga rezza bebaek kat sini . kalau dia curang , aku sekeh kepala dia hahahaa . HAKIMAH MOHAMAD . aww cik kim . suka sangat ngan cik kim sebab sangat sangat baik . well , insyaallah kita ttp jadi kawan sampai bila bila cik kim :) sayang cik kim !! oyeah2 hahahaha
JANNAH ALIAS , CAHAYE IZZATI . hehehe korang duaaa . walaupun kita lambat kenal , tapi mmg best lah dapat kawan ngan korang dua sbb korang mmg gila and sewel hahahaha . suka kacau jannah hahaha . aku doakan kita semua boleh jumpa lagi lepas ni . insyaallah . stay hot , stay gorgeous . sayang korang :)

WOKEYYY . siapa lagi !! for sure lahh , mereka ni bff aku . AIMAN AKMAL , SYAHIR AMAT . hahaha . dorang dua mmg sengal . tapi believe or not . dorang mmg terbaik . aku sayang korang dok :) SHAH HAFIZIE , NIZAR ZULKAFLI . ahaa . korang dua jugaaa . aku dah anggap korang bff aku sbb korang selalu dengar masalah aku :) korang mmg baik lah . syg korangggg .

okayy then . tu je lah kot . penat penat . hahahaha . tapi serious , i do really appreciate them . xoxo . byebye bloggers :)

1 comment:

  1. dear !!! thanks a lot ! keep in touch k. even kite mgkin susah na jupe lepas nieyhh, aku sentiase akan ingatkan kao, always. kao jgn sedih2 ehh, senyum selalu, sbb aku suke tgk kao senyum ! ^-^

    ReplyDelete