Saturday, 26 February 2011

best friends saya . heart them !

BFF ! yaa .since masuk uitm ni . i have a lot of bff :) well . agak pelik because most of them guys hehehe . well , tade beza pun . yg penting , true friendship . aku tak cari kawan yg hot , yang byk perangai , byk kerenah . simple is better . okayyy . aku sayang bff aku . kitaorg selalu hangout sama sama :) yaa , i am their sister . youngest sister . aku dah anggap bff aku mcm abang aku . and pls , jangan ambil diaorg because i really need them . okay . here it is . my BFF :)


okayy . my bff :) rezza , mikki , topek , tahrir , iwan , sajarul , nasri , kucai , apis , joe . 
sangat sangat sayang dorang . and masing masing ada perangai . well , kadang kadang sakit hati gak dengan dorang tapi they're the best . aku sumpah sayang sangat kat dorang semua :) 
yaa , rezza . sumpah aku sayang kau lah bff :) walaupun kau selalu marah aku , kadang kadang saiko aku lebih lebih tapi aku tahu kau marah sbb tanak aku jadi bengap sangat , aku betul betul harap kita satu U lagi nanti  .topek , tahrir , kucai , apis . korang empat org selalu maki aku . hahahaha . tapi tak kesah , sbb aku tahu , bila aku susah and senang , korang ada je . thanks tahu . aku sayang korang sgt sgt .saja , iwan , nasri , joe . yaaa . korang mmg matang . selalu bagi nasihat mcm org tua hahaha . tapi aku suka jadi bff and adik korang . thanks tahu :)
and mikki . yeah , thanks for everything . kau baik , selalu marah bila aku pending , kadang kadang apa yg kau cakap tu pedas gak , but then aku terima . sbb aku mmg appreciate kau :) thanks ya . hopefully kita tetap sama sama . kalau kau ada berjuta kawan lain yg boleh comfort kau lepas ni , do remember , if anything happen , kau ttp ada aku . i'll be there :)


~ kucai , rezza , topek , joe , iwan , saja , apis ~


 ~ me and mikki ~

haihhh , to be honest , aku sangat sangat bahagia dengan korang semua . korang dah buat hidup aku kat UiTM ni best sangat . thanks :) and yeahhh . sometimes , aku sedar gak korang nak ada gap between kita sbb takkan lah 24/7 aku nak kena ngan korang kan hehehe . dont worry bff . as long as korang tak lupa aku , its okay . aku faham :) aku sayang korang and aku sangat sangat nak korang tahu yang tolonglah , jangan pernah lupa kat aku okay . 

well , tu je lah kot utk entry kali ni . well , for the next entry . aku nak cerita pasal bff aku yang lain pula :) ahaa . and maybe love story ! wahhh . eh ehhh . sabar . love story ada byk version . so , maybe bukan love story version aku . but version org lain . lastly , kalau kita ada kawan , kawan yg betul betul ada dgn kita , kenapa kita kena lupakan dia bila kita dah jumpa yang lain ? stick together dear . remember this . stick together .byeee bloggerssss :)

No comments:

Post a Comment