Sunday, 27 February 2011

i am number four . aww . PERFECT !!

yeahhh . hey bloggers . tadi aku baru je hangout dengan my bff pegi cinema . today special , kitaorg tgk I AM NUMBER FOUR . omg ! serious . cerita tu sangat perfect and actor , actress dia sangat cool . yeahhh , im lovin it ! hahahahah . gosshhhhhh . perfect plot of story . mmg terbaek lah . 

cerita dia pasal this one guy , the number four lah , nama dia john smith kalau aku tak salah hehehee . and dia ni mmg bukan org bumi . dia kena kejar oleh satu puak ni , nak hapuskan dia . sbb tu dia selalu berpindah randah . but then , dia sampai pegi satu tempat ni and jumpa ngan sorang perempuan . yeahhhhhhhh . he falls in love ! goshhhh . sangattt romantic okayyyy . and sgt sgt cute :) and yeahhh , sangat sedih juga for the ending sbb dia kena berpisah dengan that girl . hello . ending dia sangat SAD !! true love , how come kena berpisah . but then aku sedar , this is just a movie . cerita cinta kat movie tak selalu jadi kat dunia luar . me , myself learned from the past . tak semua benda yg kita harapkan akan jadi kenyataan . tu mmg sangat sangat benar .

haihhhh . and apa lagi yg boleh aku kata yaa . oh okayyy . since kita dah ada kat dalam love topic yg aku bawa dari filem ni , apa kata kita cerita panjang panjang sket :) hurmm . yeahh , cinta ada banyak jenis , ada yang memberi , ada yang menerima , ada yang mempermainkan , ada yang dipermainkan . but then , cuba lah fikir baik baik , cinta tu indah okay . if someone gives you love , means that she / he really need you , appreciate you , loves you . tapi sangat sangat susah . serious . hidup ni tak seindah FILEM KOREA hahahaha even me , myself tak suka sangat layan korean film . haihhh . mmg susah okay . tapi cinta sejati adalah  apabila kita memberi cinta kepada orang yg sgt sgt kita sayang dan merelakan jika satu hari orang tu pergi dengan orang lain . HELLO . mmg agak streotaip la benda ni tapi it is so true ! :) kita merelakan , sbb kalau betul kita cinta , kita akan terima dengan rela hati , utk kebahagian org yg kita sayang tu :) well , welcome to reality . mencintai tak semestinya memiliki . 

okayyyy then . bloggers . im tired . hello hello for next entry nanti . will update as soon as possible :) xoxo ! byeeeeeee .


No comments:

Post a Comment