Saturday, 26 February 2011

TERANCANG . hahaha . okayy , aku big boss yg tak officially :)

yeahhh . hello bloggers . entry kali ni pasal satu group yg ada kat UiTM kuantan ni hahahaha . well , sangat lah hot setaffff sebab aku big boss dorang walaupun tak kena iktiraf and tade sijil hahaha . some of them mmg kawan baik aku :) zery , desktop , mus , aidil , jebeng , hud . ya yaa . aku rapat ngan ni je . yg lain tak lagi . hehehee . well , dorang ni mmg sgt sgt baik :) lebih lebih lagi aidil HAHAHA sbb aidil mmg patuh dgn aku . aku kan big boss . mus . yaa . mus sama ngan aku . kalau kitaorg chat , topik tu jea lah yg mmg popular hahaha . and thanks mus sbb kau selalu bagi nasihat kat aku . hud pun sama . and yeahhhhhhhh . ada dendam yg belum d bayar :) hahahaha . HANTU KRING KRING . okayy . sabar okayy . next time kita buat vid pasal hantu prepaid hahahaha .apa pun , thanks lah hud . kau buat lawak kena pada masa , aritu hehehe jebengg . oh tidak . dia ni sangat sengal . nak lawan makan pun  takan padahal makan ayam 3 ketul je , hahaha tapi suara dia sumpah sedap hahaha .masuk mentor lah nanti hahahaa .

zeryy , yaaa . abang long terancang tapi pangkat tak tinggi mcm aku sbb aku big boss hahahah . okayy . dia mmg baik and jarang pendingkan aku . well , lately ni mmg byk sgt masalah , so nasihat aku , cool beb . study jangan tinggal . tu je penting skrg :) and yeahhhhhhh . DESKTOP . hahahaha . alif tahir . bangga lah tu . suara sedap . sengal je memanjang . hahahaa mmg lawak . terbaik lah dari ladang . kau selalu bagi aku nasihat yg berguna juga eh .mmg kau boleh lah d guna pakai top :) ahahahahaa


zery , mus , hud , aiman , aidil 
 p/s : aku tak tahu nak cakap apa pasal aiman . sbb tak pernah cakap lebih lebih lagi hehehe tapi for sure dia mmg baik :)


 ~ DESKTOP ~

WELL , tu je lah yg aku boleh cerita pasal terancang ni hahaha . to be honest , dorang semua ni mmg baik and just simple . havoc and cool :) sbb tu aku suka jadi big boss tak rasmi dorang hahhaha  sijil tak dapat lagi . hopefully kita semua boleh jadi kawan sampai bila bila :) amin . end . bye bloggers .

No comments:

Post a Comment